CNC-Consulting

  • Cnc-consulting: je hebt een computergestuurde machine maar deze rendeert niet optimaal? We kijken samen hoe we het rendement van je investering kunnen verhogen. Of, je overweegt de aankoop van een cnc-machine, en je hebt een onafhankelijke mening nodig.
  • Cnc-programmatie: je hebt een computergestuurde machine, maar de programmatie baart je zorgen, of je hebt gewoonweg geen tijd om alle mogelijkheden van je machine te benutten? Samen bekijken we of we een programmabibliotheek kunnen samenstellen op maat van je bedrijf, zodat je je kunt focussen op wat echt belangrijk is.
  • Procesoptimalisatie: je core–business ken je als geen ander, maar misschien zijn er manieren om de procesafhandeling binnen je bedrijf te optimaliseren. Soms is een andere kijk op wat je doet verhelderend, en opent deze nieuwe mogelijkheden. Onze ervaring in de houtsector helpt je hierbij.
  • CadCam: je hebt een cad-cam systeem of overweegt er een aan te kopen? Wij helpen u bij uw keuze, en desgewenst ook bij de implementatie ervan.

Ik hanteer het motto van "een gezonde geest in een gezond lichaam". Full-time met computers werken is wel goed voor de geest maar niet voor het lichaam!

Daarom heb ik ervoor gekozen ook "lichamelijk" werk aan te bieden, in de vorm van een klussendienst.

Polyboard

Vanaf heden kunt u via mij ook de kasten- en interieursoftware Polyboard verkrijgen. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de firma Tooltech, waardoor onze beide firma’s tezamen een nog betere service en opleidingstraject kunnen garanderen. Polyboard is een geavanceerd interieursoftwarepakket, voor een democratische prijs, waarbij u de keuze hebt deze louter als ontwerpsoftware te gebruiken, of er uw machinepark mee aan te sturen. Neem gerust contact op met mij of de firma Tooltech voor meer informatie.

Ook  de optimalisatiesoftware “Opticut” kunt u via mij aankopen. Deze software kan op zichzelf staand gebruikt worden, maar is ook volledig compatibel met Polyboard, waardoor u niet alleen uw kasten kunt ontwerpen, maar tegelijk ook de optimale zaagschema’s verkrijgt.

 

 

poloboard rendering
poloboard bewerkingen